About

Hi! Ik ben Kirsten, 28 jaar oud en ik woon in Enschede met mijn vriend. Op 12 september 2019 deelde ik hier eindelijk mijn eerste blogpost, iets dat ik al lang wilde oppakken.  Ik ben namelijk gek op schrijven, content, fotografie en social media, maar ga ook graag de diepte in. Dat blijkt misschien wel uit mijn studiekeuzes, zoals je hierna kunt lezen.

Studie

Na de middelbare school besloot ik in eerste instantie Criminologie te gaan studeren aan de VU in Amsterdam. Na een jaar wist ik nog niet zeker of dit de studie voor mij was. Ik leer graag, maar heb er ook altijd van gehouden om creatief bezig te zijn. Ik besloot de gok te wagen, deed toelating voor de kunstacademie en begon aan de studie Grafische Vormgeving en Illustratie aan Minerva in Groningen. Na een jaar kwam ik erachter dat ik de diepgang van een theoretische studie toch te erg miste en ik besloot Criminologie af te maken. In februari 2017 behaalde ik mijn Master of Science.

Ik heb geen spijt van mijn jaar kunstacademie. Het was een waardevol, inspirerend en leerzaam jaar. En ik wist dat ik in mijn vrije tijd bezig zou gaan blijven met creatieve zaken. En mijn studie Criminologie heeft uiteindelijk geleid tot de super leuke baan die ik nu heb!

Baan

Ik ben werkzaam bij een particulier recherchebureau. Wij doen onderzoek naar integriteitsschendingen, zoals fraude en belangenverstrengeling, maar ook ongewenste omgangsvormen, zoals seksuele intimidatie en pesten op het werk. Ik vind het heel interessant, het werk is afwisselend en het is natuurlijk ook spannend, dus het verveelt nooit. Precies wat ik nodig heb!

Hobby's en interesses

Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan mijn hobby’s: fotografie, schrijven en sporten. Daarnaast lees en leer ik graag. Eigenlijk heb ik veel te weinig tijd voor alles wat ik leuk vind, haha.

Met deze blog wil ik mijn interesses en gedachten met je delen. Naast creatief bezig zijn, denk ik ook graag na over alles in het leven en probeer ik bewuste keuzes te maken. Zo ben ik bijvoorbeeld sinds december 2019 veganistisch gaan eten.

Je kunt hier dus artikelen over uiteenlopende onderwerpen verwachten, dus laat je verrassen. Lees je mee?

Liefs,

Kirsten